Xendurance

Xendurance

Om verzuring tegen te gaan en uithoudingsvermogen te verbeteren in mijn voorbereiding op de marathon van Rotterdam gebruik ik het Amerikaanse product Xendurance.


 

 

Xendurance

~~Xendurance  bevat een hoge dosering vitaminen en mineralen / per 4 tabletten:
•calcium           907mg        113%
•magnesium   251.8mg          67%
•selenium           70 ug        127%
•chroom              12 ug         30%
De vele looptrainingen vraagt veel van je lichaam. Door Xendurance, uiteraard in combinatie met training, is het mogelijk om de aerobe drempel te verhogen. Voor meer info : https://nl.wikipedia.org/wiki/Anaerobe_drempel . Xendurance zal er ook voor zorgen dat je lichaam sneller hersteld na een zware training of wedstrijd.De werkzaamheid van Xendurance is klinisch bewezen en uiteraard als dopingvrij gecertificeerd. Xendurance is goedgekeurd door Informed Choice, bij de top atleet / trainer ongetwijfeld een bekend keurmerk.
Aanbevolen gebruik
Xendurance is ontwikkeld om dagelijks gebruikt te worden, het hele jaar door. Als je 5-6 dagen per week traint, neem dan 6 tabletten per dag, 3 in de ochtend en 3 in de avond, met of zonder voedsel.
Vijf tot zeven dagen voor een wedstrijd is het advies om de dosering te verhogen naar 8 tabletten per dag, 4 in de ochtend en 4 in de avond. Dit aantal blijven innemen tot 1 dag na de wedstrijd. Daarna weer terug naar 6 tabletten per dag. Deze dosering is aan te raden omdat dit het herstel bevordert.
Als je 3 tot 4 dagen per week traint, neem dan 4 tabletten per dag, 2 in de ochtend en 2 in de avond, met of zonder voeding.
Xendurance is te koop op : http://www.drogistwarenhuis.nl/drogistwaren?q=xendurance .