Blijf scherp met een Shavette scheermes

Blijf scherp met een Shavette scheermes

Met een Shavette open scheermes bent u voorzien van de uitstraling en het karakter van een ouderwets open scheermes, maar met de gemakken van nu. De scheermessen van een Shavette zijn namelijk snel en gemakkelijk te vervangen zodat u nooit met een bot mes zal komen te zitten. Een Shavette is en musthave voor iedereen die houdt van een strakke scheerbeurt met een onfeilbaar resultaat. Lees verder over de handige eigenschappen van een Shavette en hoe u er eentje snel in huis kan hebben.

 

Met een Shavette open scheermes bent u voorzien van de uitstraling en het karakter van een ouderwets open scheermes, maar met de gemakken van nu. De scheermessen van een Shavette zijn namelijk snel en gemakkelijk te vervangen zodat u nooit met een bot mes zal komen te zitten. Een Shavette is en musthave voor iedereen die houdt van een strakke scheerbeurt met een onfeilbaar resultaat. Lees verder over de handige eigenschappen van een Shavette en hoe u er eentje snel in huis kan hebben.   Scheermesjes  

Wat is een Shavette scheermes?

Scheren met een open scheermes is stoer, maar toch verfijnd. Wanneer u scheert met een Shavette bent u verzekerd van een mooi en glad resultaat van uw scheerbeurt. Een Shavette scheermes bestaat uit een in tweeën gebroken normaal Double Edge-mesje. Ook is deze te verkrijgen in een Singel Edge variant. Wanneer het scheermes bot wordt, dan vervangt u gewoon het blad en kunt u weer direct profiteren van de looks en feels van een open scheermes, zonder dat u het blad van uw open scheermes hoeft te onderhouden met een scheerriem of met een slijpsteen. Voordat u gaat scheren met een open scheermes, is het verstandig om te oefenen totdat u de juiste techniek onder de knie heeft. Het scheren met een open scheermes is namelijk lastiger dan het scheren met een regulier scheermesje, of met een elektrisch scheerapparaat. Vanwege de veelzijdigheid van een Shavette, kunt u veilig en eenvoudig oefenen met verschillend scheermesjes van diverse scherptes. Dat maakt een Shavette nog toegankelijker en kunt u rustig de verschillende double-edged mesjes uitproberen, tot u uw perfecte Shavette scheermes heeft gevonden. Een Shavette scheermes is ook niet lastig in het onderhoud. Omdat het een enkel scheermes betreft kunt u het blad na een scheerbeurt eenvoudig en snel afspoelen met lauw water, zodat er geen haartjes aan het blad blijven kleven.  

Wilt u ook de voordelen ervaren van een Shavette scheermes?

Een Shavette is tegenwoordig te verkrijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor zit er vast en zeker een Shavette scheermes tussen die bij u in de smaak valt. Het bestellen van een Shavette is eveneens eenvoudig en snel. Wilt u er snel eentje in huis hebben? Scheermessen die zijn besteld vóór 17.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden! Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!  

Meer informatie:

Bezoek deze website om meer te lezen over deze bijzondere Shavette.

www.123scheermessen.nl