Blijf scherp met een Shavette scheermes

Met een Shavette open scheermes bent u voorzien van de uitstraling en het karakter van een ouderwets open scheermes, maar met de gemakken van nu. De scheermessen van een Shavette zijn namelijk snel en gemakkelijk te vervangen zodat u nooit met een bot mes zal komen te zitten. Een Shavette is en musthave voor iedereen die houdt van een strakke scheerbeurt met een onfeilbaar resultaat. Lees verder over de handige eigenschappen van een Shavette en hoe u er eentje snel in huis kan hebben.Xendurance

Om verzuring tegen te gaan en uithoudingsvermogen te verbeteren in mijn voorbereiding op de marathon van Rotterdam gebruik ik het Amerikaanse product Xendurance.


Het product bevat een hoge dosering vitaminen en mineralen / per 4 tabletten:
•calcium           907mg        113%
•magnesium   251.8mg          67%
•selenium           70 ug        127%
•chroom              12 ug         30%


De vele looptrainingen vraagt veel van je lichaam. Door Xendurance, uiteraard in combinatie met training, is het mogelijk om de aerobe drempel te verhogen. Voor meer info : https://nl.wikipedia.org/wiki/Anaerobe_drempel . Xendurance zal er ook voor zorgen dat je lichaam sneller hersteld na een zware training of wedstrijd.De werkzaamheid van Xendurance is klinisch bewezen en uiteraard als dopingvrij gecertificeerd. Xendurance is goedgekeurd door Informed Choice, bij de top atleet / trainer ongetwijfeld een bekend keurmerk.


Aanbevolen gebruik


Xendurance is ontwikkeld om dagelijks gebruikt te worden, het hele jaar door. Als je 5-6 dagen per week traint, neem dan 6 tabletten per dag, 3 in de ochtend en 3 in de avond, met of zonder voedsel.
Vijf tot zeven dagen voor een wedstrijd is het advies om de dosering te verhogen naar 8 tabletten per dag, 4 in de ochtend en 4 in de avond. Dit aantal blijven innemen tot 1 dag na de wedstrijd. Daarna weer terug naar 6 tabletten per dag. Deze dosering is aan te raden omdat dit het herstel bevordert.
Als je 3 tot 4 dagen per week traint, neem dan 4 tabletten per dag, 2 in de ochtend en 2 in de avond, met of zonder voeding.


Xendurance is te koop op : http://www.drogistwarenhuis.nl/drogistwaren?q=xendurance .
 

 Rode gist rijst

~~Tegenwoordig kampen veel mensen met een te hoog cholesterol. Dit wordt meestal veroorzaakt door vaak ongezond en vet te eten. Ook weinig bewegen draagt hier aan bij, echter een hoog cholesterol kan ook erfelijk zijn. Wat kan dit veroorzaken : Hoog Cholesterol = Verhoogde kans op hart- en vaatziekten.
Er zijn 2 soorten cholesterol namelijk de LDL-cholesterol (oftewel de ‘slechte’ cholesterol) en HDL-cholesterol (oftewel de ‘goede’ cholesterol). Wilt u hier meer informatie over : https://nl.wikipedia.org/wiki/Cholesterol.
Wanneer men kampt met een te hoog cholesterolgehalte wordt er door artsen een medicijn voorgeschreven wat het cholesterol verlaagd. De werkbare stof in deze medicijnen zijn statines die bij de meeste mensen spierpijn en gewrichtspijn veroorzaakt en zo ook bij mij.
Een goed alternatief voor deze medicijnen is rode gist rijst. Dit is rijst die is gefermenteerd door de gist Monascus purpureus. Hierbij worden belangrijke bioactieve stoffen gevormd zoals monacolines (waarvan het merendeel monacoline K). Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat rode gist rijst de cholesterolspiegel net zo goed verlaagt als statines, maar veel beter wordt verdragen.
Sinds een maand gebruik ik rode gist rijst van het merk  Vitals waarbij ik per dag 10mg monacoline K binnen krijg. Mijn LDL-cholesterol is inmiddels gedaald naar een acceptabele waarde van 3.1 en dit zonder bijwerkingen. De hartstichting geeft aan dat uw cholesterol goed is bij een cholesterolwaarde onder 5. Een waarde boven de 5 is verhoogd.  Er zijn verschillende merken op de markt, zie http://www.drogistwarenhuis.nl/gezondheid?q=rode-gist.